İlkokul kitabında uyuşturucu ticareti

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine bağlı, narkotik suçlarla mücadele grubu bir süredir takibe aldığı Memduh K.’nin uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi.

Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan takipte, uyuşturucu ticareti yaptığı tespit edildi. Müşterileri de takibe alınan Memduh K. tespitler üzerine gözaltına alındı. Zanlının evinde yapılan aramada, farklı miktarlarda, satışa hazır çeşitli uyuşturucu madde ele geçirildi. Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünde ilk sorgusu yapılan Memduh K., ardından Gemlik Adliyesine sevk edildi.

ÇOCUK KİTABINDA UYUŞTURUCU TİCARETİ

Zanlının Gemlik’e bağlı Yeni Mahalle’de bulunan ikametinde yapılan aramalarda bulunan uyuşturucuların da, çocuk kitaplarının sayfalarına sarılarak ticaretinin yapılması dikkatlerden kaçmadı. İlkokul kitaplarının uyuşturucu satışında kullanılması da, pes dedirtti.

EMNİYETİN MÜCADELESİ SÜRÜYOR

Süreç içinde Bursa Narkotik Büro ile çok sayıda ortak operasyon gerçekleştiren Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yaptığı takipler sonrasında uyuşturucu ile mücadelede bölgede dikkat çekiyor. Uyuşturucu ticareti ile alakalı önemli envantere sahip olan emniyet ekipleri, kararlılıkla çalışmalarını sürdüreceklerini yapılan çalışmaları ile belli ediyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017