Yine otoban, yine motosiklet, yine ölüm

İzmir – İstanbul otobanının Gemlik bölümünde, birkaç gün arayla meydana gelen motosiklet kazalarında, iki kişi yaşamını yitirdi. Son olarak gece saatlerinde meydana gelen kazada, Birol Hasan Yanıklar can verdi.

Edinilen bilgiye göre Yalova – Bursa Otobanı üzerinde İstanbul’dan gelecek abisini karşılamak için yola çıkan Birol Hasan Yanıklar(45) kaza yaptı.

Bursa Ovaakça otoban gişelerini geçen abisinin peşinden takip ederken aşırı sürat yapan Yanıklar motorun kontrolünü kaybetti. Uzun süre yerde sürüklenen Yanıklar motorla beraber bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle motor paramparça hale gelirken Yanıklar hayatını kaybetti.

Birol Hasan Yanıklar, kullandığı plakasız motosikletle Bursa’ya gelen akrabalarını karşılamak için İstanbul-Bursa otoyolunun Gemlik Kuzey Çıkışı Gişeleri’ne gitti. Gişelerde yakınlarını karşılayan Yanıklar, motosikletiyle akrabalarının aracının önünde Bursa’daki evine doğru hareket etti. Otoyolun Gemlik-Bursa kesiminde motosikletin hakimiyetini kaybeden Yanıklar, bariyerlere çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yaklaşık 200 metre sürüklenen Yanıklar, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Evli ve 8 aylık bir çocuğu bulunan Yanıklar’ın motosikletinin arkasındaki araçta seyreden ve kazaya tanık olan yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi.Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

”Otoyol motosikletler için daha mı tehlikeli”

Yeni otoyol ile alakalı son dönemde meydana gelen kazalar, otoyolun motosikletler için daha tehlikeli olduğu endişesini yaratıyor. Yüksek hızla bariyerlere çarpan iki kişinin de canından olması, akılları kurcaladı.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.