Kuzey İmarı Onaylandı

Gemlik’te uzun yıllardır tartışmalara neden olan Kuzey İmar Planları Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından da onaylandı.

Gemlik Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Kuzey İmar Planlarının onaylandığı bildirildi. Gemlik Belediye Başkanı, geçtiğimiz aylarda Kuzey İmar Planlarında arsası bulunan maliklerle toplantı ve oylama yapmıştı. En son, iki buçuk ve üç kat olarak onaylanan planların yeniden geçerli sayılması gerektiğinin önemine değinen Sertaslan ”Eldeki kuş mu? Teldeki kuş mu?” örneğini vermişti.

2,5 – 3 KAT ONAYLANDI

Kuzey İmar Planlarında 2,5 civarında onaylanan İmar Planları sonrasında, 5 kata çıkarılan yeni bir plan yapılmış ve bu konuda kurum itirazları gelmişti. Yeniden eski plana dönüş yapılacağı şeklindeki karar, Gemlik Belediyesi sonrasında Bursa Büyükşehir tarafından da onaylandı. Bölgeye tekrar ruhsat verilecek ve 2,5 – 3 kat arası verilen ruhsatlar da geçerli sayılacak.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

One thought on “Kuzey İmarı Onaylandı

  • Ocak 26, 2020 tarihinde, saat 9:57 am
    Permalink

    Merhaba Kuzey imar planları 1. etap 2. etap 3. etap olmak üzre 3 ayrılıyor bildiğim kadarıyla ama burda hiç bir bilgi yok sadece kuzey imar planlarımız hayırlı olsun, denmiş. 1. etap mı sadece ruhsat verilecek yoksa 2 ve 3. etaplara da ruhsat verilecek mi?

Yorumlar kapatıldı.