Festival için bir toplantı daha

Uluslararası Gemlik Zeytini Festivalinin başlaması öncesinde, Gemlik Kaymakamlığı öncülüğünde bir toplantı daha düzenlendi.

Gemlik Ticaret Borsasında düzenlenen toplantıya Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim, muhtarlar, stk ve kurum temsilcileri ile sektörde bulunan isimler katıldı.

Toplantıda söz alan Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, ”Geçen toplantı sonrasında tekrar bir araya geldik. Bu yıl daha geniş kapsamlı festival planlıyoruz. Üreticilerin de katılacağı büyük bir katılım Gemlik adına anlamlı olacaktır. Şenliklerin önceliği, halkla kucaklaşmasıdır. İlçemizin hem ülke geneline, hem de dünyaya dönük çalışma yapması gerekiyor. Birlik olan teşebbüslerde, sorunlar her zaman minimize edilir. Kalkınmış kentlerde inceleme yapıldığında birlikteliği görürüz. Gemlik’te de birlikteliği güçlendirmemiz gerekir” dedi.

Kaymakam Karakuş konuşmasının bir bölümünde Marmarabirlik’in desteklerine değinerek; ”Marmarabirlik ve benzer kuruluşlar, ya festivale destek olmalı, ya da sürecin içinde hiç olmamalı. Sadece reklamı adına buralarda bulunmamalı” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.