Üniversiteye bir düzenleme daha

Uludağ Üniversitesi Asım Kocabıyık Yerleşkesinde Gemlik Belediyesinin düzenlemeleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde, Çalışma Salonunun yapımı için ilk adımı atan Gemlik Belediyesi, çevre düzenlemesini de üstlendi.

Fakülteler ve yurtlar arasında bulunan yol ve çevrelerde düzenleme yapan Gemlik Belediyesi ekipleri, bir yandan temizlik yaparken, diğer taraftan da onarım çalışmalarına başladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Dedetürk’ün de yakından izlediği çalışmalarda, Kış Bahçesi için de yer incelendi.

Çalışmalara değinen Belediye Başkanı Refik Yılmaz; ‘’Bölgemizin bağımsız Üniversiteyi kazanması için öncelik altyapının oluşmasıdır. Bu nedenle, mevcut yerleşkede ne kadar çalışma yaparsak, altyapıyı o kadar hazırlamış olacağız.

Gemlik’in Üniversite konusunda ortak kanaati var. Bizler de ortak kanaat doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gemlik’te eğitim alan öğrencilerin, fakülte ve yurt arasında kullandıkları yolu daha güvenli hale getirecek ve ışıklandıracağız. Meclisten alacağımız onayla da, bölgeye kış bahçesi ve çay bahçesi gibi imkanlar da sunacağız’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.