Gemlik’ten Beşiktaş’a transfer

Gemlik Belediyespor U-12 takımında forma giyen 12 yaşındaki Yusuf  Can Calayir Beşiktaş Kulübüne transfer oldu.

BURSASPOR DA DEVREYE GİRDİ

Minik Yusuf’u Beşiktaş’ın izletmesi ve talip olmasından sonra, devreye Bursaspor’da girdi. İki takımla da yapılan görüşmeler sonrasında, Gemlik Belediyespor yönetimi kararı aileye bıraktı. Beşiktaş kolejde eğitim, aylık ücret ve kampta kalma imkanı sunarken, Bursaspor yol parası karşılayabileceğini belirtti. Teklifleri değerlendiren aile ise çocuklarının gelecekleri adına daha fazla imkan sunacağından dolayı Beşiktaş’ta karar kıldı.

Beşiktaş ile İzmir’de düzenlenen hazırlık turnuvasında denenen Yusuf’un resmi transferi de gerçekleşti. Yusuf, hem İstanbul’da önemli bir kolejde okuyacak, hem futbol okulunda eğitim almaya devam edecek.

GANDAR; GURUR DUYDUK

Konuya değinen ve önümüzdeki günlerde resmi açıklamayı yapacaklarını belirten Gemlik Belediyespor Başkanı Hulusi Gandar; ‘’Gemlik Belediyespor olarak sporcu fabrikası olduk. Hem çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutuyor, hem de başarılı olmalarını sağlıyoruz. Minik bir oyuncumuzun, Türkiye’nin güzide kulüplerinden Beşiktaş’a transfer olması, bizleri ziyadesiyle memnun ettik. Umarız ki, ilerleyen dönemlerde oyuncumuz daha iyi noktalara gelecektir. Bizler de, Gemlik adına gururlanacağız’’ dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.