Müteahhitlerden Emniyet ziyareti

Gemlik Müteahhitler Derneği Gemlik İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce’yi ziyaret ettiler. Başkan Ömer Uslu ve yönetimi tarafından yapılan ziyarette, son dönemki çalışmalardan dolayı emniyet müdürüne de teşekkür edildi.

Ziyarette söz alan müdür Yüce; ‘’Gemlik’in suç anlamında pek çok ilçeden farkı yok. Daha fazlaymış gibi algılansa da, geçmişten kalan düşünce tarzından kaynaklanıyor. Gemlik’in sosyal yapısını da değerlendirerek güzel çalışmalar yapıyoruz. Gemlik Liman, tarım ve turizm olarak öne çıkıyor. Aynı zamanda ilçenin sanayisi de var.

Suçla mücadele vatandaşın da yanımızda olması önemli. Vatandaşla birlikte yapılan çalışmalar, her daim daha faydalı olmuştur. Gemlik gibi farklı bölgelerden göç almış ilçedeyse, bu daha da fazla önem arz ediyor’’ dedi.

Müteahhitler Derneği Başkanı Ömer Uslu ise; ‘’Nüfusun ne kadar artacağına bizler karar veremeyiz. Gemlik’te yaşamak isteyen yaşar. Biz nasıl ve hangi bölgeye yönelik artacağına karar verebiliriz. Donatı alanları ve benzeri çalışmalar bu şekilde yapılırsa, sosyal yapılaşma suçu da doğrudan etkiliyor’’ şeklinde konuştu.

Ziyaretin devamında Gemlik sokak ve caddelerinin ışıklandırma konusunda eksikleri ve dereboyunda bulunan trafik ışıklarının düzenlenmesi görüşüldü.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.