MHP’den Ak Parti’ye ziyaret

Milliyetçi Hareket Parisi Gemlik İlçe Teşkilatı, kongre sonrasında göreve gelen Ak Parti İlçe Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette ilk sözü alan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz; ‘’Geçtiğimiz dönemde Zafer Işık ile uyum içinde çalışmıştık. Bu dönemde de çok sayıda arkadaşımız yönetiminizde yer almış. Genel merkez bazında yakalanan uyumu Gemlik’te de yakalayacağımıza inanıyoruz. Bizim için öncelik Gemlik. Gemlik’in faydasına olacak konularda, elimizi taşın altına koyduk, koymaya da devam edeceğiz. Ak Parti’nin son dönemdeki hassasiyetlerinden memnunuz. Özellikle Cumhurbaşkanımızın Kızıl Elma söylemi, bizleri son derece memnun etmiştir’’ dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ise; ‘’MHP Gemlik İlçe Teşkilatının çalışmalarını yakından izliyoruz. Genel Merkez bazında yaşanan uyum bizleri ve tabanımızı da memnun ediyor. İki partinin de, milli menfaatler ve ülkenin selameti adına hareket etmesi, bu birlikteliği getiren etken olmuştur. Bizlere de, Gemlik’in geleceği adına faydalı adımlar atmak, Gemlik için çalışmak düşer’’ şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.