Çelik Teşkilatlarla Birlik Çağrısı Yaptı

Ak Parti  Milletvekili ve eski bakanlardan Faruk Çelik Bursa’da teşkilatta geçmişte görev almış il ilçe ve gençlik Kolları ile kadın Kolları başkanlarıyla Gönlüferah otelde sabah kahvaltısında bir araya geldi.

AK Parti Gemlik eski ilçe Başkanı Enver Şahin’in ev sahipliğinde gerçekleşen kahvaltıda Eski il Başkanları da söz aldı.

Çelik, “Siyaseti meslek haline getirmenin doğru olmadığını düşünüyorum. 18 yıldır parlamentoda önemli görevlerde bulundum. Uzun yıllardır ilk kez bu bayramı çocuklarımla geçirdim. Birileri geçmişte kırmızı plakadan güç almış olabilir. Bakanlığın hiçbir imkanını kullanmadım. Koltuktan güç almayı değil, ‘biz ne verebiliriz?’ diye düşündüm.

AK Parti, isimlerden ibaret değil. Milyonların gönül verdiği bir siyasi hareket. 2019’da Cumhurbaşkanlığı sistemine doğru giderken teşkilatların gözden geçirilmesi anlamında Cumhurbaşkanımız metal yorgunluk ifadesini kullandı. Yoksa kadroların dışlanması, yok sayılması gibi bir durum söz konusu değil” ifadelerini kullandı.

   Tarım ve Köy işleri Eski Bakanı Faruk Çelik, “Teşkialtlarla bir  araya gelerek sohbet etmek güzeldi.Vakit bulduğumuzda Bursa’yı ve Urfa’yı ziyaret ediyoruz.  34 yıllık siyasi hayatımızda insana önem verdik. Cumhurbaşkanlığı seçimi önemlidir. Zaman küs olma zamanı değil, birlik zamanıdır. Bir olalım, diri olalım, iri olalım”dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.