GTSO’da 4. Grupta Dengeler Değişti

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde, meslek komitelerinde en önemli rekabet 4. Grup olan inşaatçılarda yaşanacak gibi görünüyor.

4.Grupta resmi açıklamasını yeni yapan üç isim, hesapları yeniden yaptıracak gibi görülüyor. Baytaş İnşaat yöneticilerinden Emir Bektaş, Eker Yapı sahibi Alparslan Eker ve Sektörün önde gelen isimlerinden Ekrem Ekdi’nin aday olduğu grup, sadece seçim ile alakalı değil, seçim sonrası çalışmalar ve ileriye dönük projeler ile alakalı bilgilendirmeler yaptılar. Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret eden adayları Gazete İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut ve Editör Yalçın Özkan karşıladı.

İNŞAATÇILAR DAHA FAZLA İSİMLE TEMSİL EDİLMELİ

İlk olarak temsil noktasında inşaatçıların sayı olarak çok fazla olmasına rağmen 3 kişi ile temsil edildiğinden gem vuran adaylar, inşaat ve yan sektörler olarak da 3’er kişi temsil edilebileceklerini dile getirdiler. Üyelerin dörtte birini temsil eden inşaat sektörünün Ticaret Odası adına önemine de değindiler.

GTSO adayları sözlerinin devamında; ”Projelerimizin tamamı ayakları yere basan projeler.  Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasında gördüğümüz önemli sıkıntılardan biri kaynaşmadır. Önce bunu sağlayacağız. Beraberinde sektörümüze daha da itibar kazandırmak önceliğimiz olacaktır. Lokal benzeri bir yer düşünüyoruz. Bu ortak çalışmaların da yolunu açacaktır. İçimizde önemli cevherler var ne yazık ki bunları değerlendiremiyoruz” dediler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.