USLU; HALKIN İŞİNİ ÇÖZMEK SUÇSA, SUÇ İŞLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

    Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Ömer Uslu, CHP tarafından yapılan açıklamaya cevap verdi. Uslu, vatandaşın işlerinin çözülmesinin siyasi malzeme yapılmasından rahatsızlığını belirterek, siyasi partilere imzaladığı yapı kullanma belgelerini vereceğini de dile getirdi.

Uslu’nun açıklaması şu şekilde; ”Yapı kullanma belgeleriyle ilgili konunun muhatabı şahsımdır. Geçtiğimiz günlerde, başkanvekili kaldığımız dönemde çok sayıda vatandaşın bekleyen işlerine çözüm getirdik. 22 adet yapı kullanma belgesini imzaladım.

Bizler, Cumhurbaşkanımızın siyaseti vatandaş için yapma anlayışını benimsiyoruz. Bu anlamda da siyasi riskleri almaya hazırız. İmza atmış olduğum yapı kullanma belgelerini, mecliste grubu bulunan tüm partilerle paylaşacağım. İncelesinler, eksiği varsa değerlendirsinler.

Hiç bir ayrım yapmaksızın ihmal bile sayılmayacak sebeplerden yapı kullanma ve elektrik su aboneliği alamayan birçok hemşerimizin sorununu tamamıyla, hiç bir etki altında kalmaksızın, kendi inisiyatifimde çözüme kavuşturdum.

Hakkımda farklı iddiaları bulunanların hukuk yoluna başvurmaları daha doğru olacaktır. Aksi halde konuyu siyasallaştırmak ahlaki değildir. Halka hizmet etmek suç ise suç işlemeye devam edeceğim.

Ayrıca muhalefetin içinde olduğu gibi, bizim teşkilatımızın içinde de vatandaş için aldığımız inisiyatifleri suiistimal etmek isteyenler ve konuyu farklı mecralara çekmek isteyenler de oldu. Biz bunlara da fırsat vermeyeceğiz.

Konunun tüm detayları ile incelenmesinden bizler de memnun oluruz. Yeter ki, dedikodular ve iftiralarla açıklama yapılmasın. Bizlerin veremeyeceği hesap olmadı, olmaz da.”

 

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.