HATEM KARİYER ATÖLYESİNE İKİ DEĞERLİ KONUK

Özel HATEM Okullarının 2017-2018 eğitim öğretim yılında başlattığı kariyer atölyesi programına Zeytursan Yönetim Kurulu Üyesi Makine Mühendisi Turgay Tüfekçioğlu ve Gemlik Belediyesi Fen İşleri Müdürü İnşaat Mühendisi Hasan Tahsin Aydın konuk oldu.

Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileriyle makine mühendisliği alanında söyleşi yapan Turgay Tüfekçioğlu, Türk tarihi alanında ki çalışmalarını da atölye de paylaştı. Tüfekçioğlu’na plaket takdimini Özel HATEM Okulları Gemlik Eğitim Danışmanı Emir Furkay Ceylan yaptı.

İnşaat Mühendisliği alanında ise Hasan Tahsin Aydın’ın katıldığı program da öğrencilerin ilgisi gözlerden kaçmadı. Mesleğinin akademik ve iş hayatı tecrübelerini aktaran Aydın, soru cevap bölümünde uzun süre alkışlandı.

Program sonrası konuşma yapan Özel HATEM Okulları Gemlik Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Cihan Biten ise, ‘’12. Sınıflarımızın az bir zamanı kaldı. Çalışmalarımıza yoğun tempo ile devam ediyoruz. Bununla birlikte devam eden etkinlik takvimimiz ile öğrencilerimizin sosyal alanda ki gelişmelerine destek oluyoruz. Atölyemize katılan konuklarımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.