BURSASPORLU UTGİN’İN CENAZESİ KALDIRILDI

Göztepe – Busaspor maçı dönüşünde otoyolda otobüs çarpması sonrasında hayatını kaybeden Yüksel Utgin’in cenazesi Gemlik’ten kaldırıldı.

CENAZEDE RENKLERİN KAREŞLİĞİ

Gemlik Asım Kocabıyık Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazına Ak Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Bursaspor Başkanı Ali Ay, Başkan Adayı Ahmet Bozdemir, Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, CHP ve MHP yönetimi, Bursaspor Tribün Lideri Selim Kurtulan, Bursaspor Texas Grubu, Göztepe, Ankaragücü taraftarları, Gemlik Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray taraftarları, Gemlik’te bulunan spor kulüpleri yöneticileri ile başlanları ve çok sayıda Gemlikli katıldı.

Cenaze namazı sonrasında Yüksel Uygin’in cenazesi memleketi olan Gemlik’in Narlı Mahallesine götürülerek Narlı Mezarlığında toprağa verildi.

OĞLUM BURSASPOR ŞEHİT’İ

Cenazede zor anlar yaşayan Anne Derya Utgin ve Baba Ayhan Utgin’i yakınları teselli ederken, Anne Derya Utgin’in ”Benim oğlum Bursaspor Şehit’i” sözleri de, cenazeye katılanları hüzne boğdu. Utgin’in tabutuna da Bursaspor bayrağı, Bursaspor forması ve Gemlikspor forması serildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.