Vekil Aday Adayından Çevre Duyarsızlığı

24 Haziran Genel İdareler ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde aday adayları çeşitli ilçelere ziyaretlerini sürdürüyor. Ak Parti’den 300’ün üzerinde aday adayı bulunuyor.

MECLİS KARARI İLE YASAK

Aday Adaylarından Nazif Aydın’ın uygulaması ise Gemlik’te şaşkınlık yarattı. Henüz propaganda süreci başlamamasına rağmen, Gemlik’in farklı noktalarında kapı girişleri, arabaların üzerleri ve yerlerde, aday adayının broşürlerinin bulunması şaşkınlık yarattı. Gemlik’te daha önce firmaların benzer uygulamasına tepki gösterilirken, aday adayı da benzer tepkiyi gördü.

Gemlik’in adaylarında olmayan aday adayının, işyeri açar gibi her bölgede afiş dağıtılması bir yana, Gemlik Belediye Meclis Kararı ile bu tarz uygulamaların da yasaklandığı bölgede çalışma yapması, aday adayının duyarlılığının da göstergesi oldu.

TÜM ADAYLAR DAĞITSA NE OLUR?

Sadece Ak Parti’den Bursa’da 300 üzerinde aday adayı başvurusu yapıldığı biliniyor. Diğer partiler de dahil olunca 600 civarı aday başvurusu olduğu tahmin ediliyor. Tüm adaylar aynı uygulamayı örnek alırsa, olacaklar ve yaşanacak tepkiler ön görülemiyor.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.