Çakır; Gemlik’in adayını destekleriz

Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Murat Çakır, Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret ederek, yaklaşan seçim süreci ve aday adaylığı ile alakalı değerlendirmeler yaptı. Çakır ve kurmaylarını Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut karşıladı.

Çakır, Gemlik’in uzun zamandır Türkiye Büyük Millet Meclisinde temsil edilmediğinin altını çizerek, ”Diğer arkadaşlarımız da, öncelikle Gemlik’ten milletvekili konusunda birleşiyor. Bizler de bu yolda ilerliyoruz. Aday kim olursa olsun, diğer arkadaşlarımız da aday olan isim için çalışacaktır. Büyüdüğümüz, yaşadığımız ve geleceğimizde de olmak istediğimiz yer Gemlik. Gemlik’in önceliklerini iyi analiz ediyoruz. Bu konuda da ön çalışmalar yapıyoruz.

Gemlik zorlu bir bölge. Bizler bu dönem kadar istekli vatandaş görmedik. Her gittiğimiz yerde ‘artık Gemlik’ten vekil çıksın’ söylemiyle karşılaştık. Önceliğimize bizler de bu konuyu koyduk. Seçimin geneli ile alakalı da vatandaşlarımızın beklentileri yüksek. İstikrardan yana olduklarını görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vatandaştaki karşılığını zaten anlatmaya gerek yok. Bizlerin odaklanması gereken 2023 – 2071 gibi hedefler olmalıdır” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.