Kent Konseyinden GTSO’ya ziyaret

Gemlik Kent Konseyi, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Paşa Ağdemir ve yönetimi tarafından karşılanan Kent Konseyi Başkanı Mukaddes Serim ve konsey yönetimiyle, zeytin festivali ve konseyi ile alakalı bilgi alışverişi yapıldı.

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Uluslar Arası Gemlik Zeytini Festivali ile alakalı konuşan Kent Konseyi Başkanı Serim; ”Kent Konseyleri genelde başkanlar genelinde kalsa da, Bursa ve Gemlik’te tam anlamıyla işletilebiliyor. Türkiye’nin en iyi Kent Konseyi Bursa Kent Konseyi, Bursa’da da en etkin ilçe konseyi Gemliktir. Festival tarihini belirledik. Sizlerden kapsamı ile alakalı fikir almak, önerilerinizi dinlemek istiyoruz” dedi. GTSO’ya teknik lise isteklerini de ilettiler.

Oda Başkanı Paşa Ağdemir; ”Biz oda olarak Gemlik’in öncelikleriyle ve eksikleriyle doğrudan ilgileniyoruz. Son olarak Üniversite konusunu Ankara’da önce Rıfat Hisarcıklıoğlu’na, beraberinde Hakan Çavuşoğlu’na ilettik. Konu ile alakalı önemli aşama kaydettik. Merkezi Gemlik’te olan bölge üniversitesi hem Gemlik’in ve çevre ilçelerin faydasına olacaktır. Sanayi bölgesi ile alakalı OSB girişimimiz bulunuyor. Bu konuda da önemli mesafe kat ettik” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.