Tekin; Mehmetçiğin Katilini Serbest Bırakmak İçin Sıraya Girdiler

Milliyetçi Hareket Partisi Gemlik İlçe Teşkilatı farklı bölgelerde iftar programları düzenlemeye devam ediyor. Bir yandan da yöresel dernekleri ziyaret eden MHP’liler, 24 Haziran seçimleri ve ülkenin genel gidişatı ile alakalı bilgilendirmeler yapıyorlar.

Kurşunlu, Gencali, Feyziye ve Hamidiye’de iftar programları düzenleyen MHP Gemlik İlçe Teşkilatlarına, Bursa Milletvekili Adayı Muhammet Tekin de iştirak etti.

Gemlik’in önceliklerine değinen Tekin; ”Uzun zamandır Gemlik’i MHP Genel Merkezinde temsil ediyorum. Teveccüh oldu, Milletvekili adayı olarak karşınıza çıktım. MHP Gemlik ilçe teşkilatı, geçmişten bugüne yaptığı hizmetlerle Gemlik halkının yararına olan pek çok konuya dahil olmuştur. Usulsüz arsa satışı, Gemlik Belediyesinin farklı konuları başta olmak üzere, Gemlik’in hakkını en iyi şekilde savunmuştur. Kendilerine teşekkür ediyorum.

DEMİRTAŞ İTTİFAKI

Ülkemiz olağan üstü bir süreçten geçiyor. 15 Temmuz’da yapılamayanlar, bugün yapılmak isteniyor. Ülkemizin menfaatleri adına, vatandaşlarımız dikkatli hareket etmek zorunda. Aksi halde vebal hepimizindir. Bizim ülkenin menfaatleri ve evlatlarımızın geleceği adına Ak Parti ile ittifak kurmamızı eleştirenler, ‘Demirtaş İttifakı’ kurdular. Mehmetçiğin katilini özgür bırakmak için adeta sıraya girdiler. Mehmetçiğin canı ve kanı bu kadar ucuz mu? Yaşanan durumu içimize nasıl sindirebiliriz ki?

Seçim beyannamemiz toplumun her kesimini kapsayacak derecede önemli bir çalışmadır. Beyanname aynı zamanda MHP kadrolarının ülke yönetimine ne kadar hazır olduğunun göstergesidir. Esnaf ve çiftçilerimizin vergi ve prim yükünün hafifletilmesi, AVM yasasının yeniden düzenlenmesi, esnafı yok eden AVM ve zincir marketler ile belediye işletmelerine yönelik tedbirler alınması, Esnaf ve sanatkârlarımızın geçmiş hizmetlerine borçlanma hakkı tanınması, Staj ve çıraklık sürelerinin emeklilik hizmetine sayılması, Yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafımıza vergisiz akaryakıt sağlanması, Şoför esnafımıza yıpranma payı hakkı temin edilmesi, Çiftçilerimizin kullandığı mazot üzerindeki vergilerin kaldırılması, beyannamemizin sadece bir kısmıdır” dedi.

MHP Genel Merkezinde Gemlik’e listelerde yer verdiği için teşekkür eden Tekin, çalışmalarına Gemlik, İznik ve Orhangazi ilçelerinde ağırlık vereceğini söyledi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.