İFTAR SIRASI ATATEPE MESLEK LİSESİNDE

Gemlik Belediyesi’nin okullara yönelik iftar programları hız kesmiyor. Gemport Anadolu Gemlik Lisesi, Celal Bayar Anadolu Lisesi, Endüstri Meslek Liselerinin ardından Atatepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde de iftar organizasyonu 400 öğrencinin katılımı ile gerçekleşti.

Okulun bahçesinde organize edilen iftar programına Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam, Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Zafer Işık, Okul Müdürü Serkan Demirkol, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Roman Kültürü Araştırma ve Yaşatma Derneği Çalgıcı Mektebi üyelerinin tasavvuf musikisi ve ilahileriyle renklenen program, iftar coşkusuna dönüştü. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’da ilahilere eşlik ederken, öğrencilerden büyük alkış aldı.

Program sonunda öğrencilere hitaben konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğunu söyledi. Ramazan ayı süresince iftar sofralarında öğrencilerle buluşmaya devam edeceklerini belirten Başkan Yılmaz, “Ramazan ayının tüm İslam âlemine bolluk, bereket ve huzur getirmesini diliyorum. Rabbim bizlere ramazana kavuştuğumuz gibi bayrama da kavuşmayı nasip etsin” dedi.

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’ın da selamlama konuşmasının ardından keyifli bir ortamda gerçekleşen iftar programı okunan dualar ile son buldu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.