IŞIK; BÖLGENİN ZARURİ MÜŞTEREKLERİ VAR

Ak Parti Bursa 2. Bölge Milletvekili Adayı Zafer Işık, İznik ve Orhangazi’de ziyaretler gerçekleştirdi. İznik’te Ticaret Odası, Belediye ve vatandaş ziyareti yapan milletvekili adayı, Orhangazi de seçim bürosunu açtı. Işık’ın programlarına Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan ve İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da eşlik etti. İlçe teşkilatları da programlara yoğun ilgi gösterdi.

Ziyaretlerle alakalı açıklama yapan Zafer Işık, ”Üç ilçenin de ticareti, ekonomisi ve sosyal hayatı ancak birlikte hareket ederse büyür. Bölgenin üniversitesi için de, bölgenin ortak hareket etmesi gerekiyor. Üç ilçenin de, gelişimi adına yapılacak olan çalışmaları, bir an önce hayata geçirmeliyiz.

İznik’te önemli bir tarih turizmi potansiyeli bulunuyor. Orhangazi, gün geçtikçe yükseliyor. Gemlik’in her dönem ilgi gören bölgeleri var. Bizim üç ilçenin ekonomisini üst düzeye taşımak ve standartların üzerine çıkarmak için çalışmalar yapma zorunluluğumuz var. Bölgemiz ile alakalı lokal değerlendirmeler yapacağız. Zaten ülkemizin gidişatını büyüklerimiz düşünüyor.

Genel seçimler ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde önemli bir karar vereceği. Türkiye’nin 2023 ve 2071 hedeflerini göz önüne almak zorundayız. İlçelerimizi de bu hedeflere hazırlamalıyız. Bunun da tek formülü, vatandaşlarımızı ve kanaat önderlerimizi işin içine dahil etmektir. Bir mahallenin ihtiyaçlarını orada yaşayanlar ve oranın esnafı bilir. Onlardan fikir almadan yapılan hizmet, anlamsız olur” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.