Tekin; Bin Yıl Daha Bu Topraklardayız

 

Türkiye’nin önemli bir eşikten geçtiğini vurgulayan Tekin; ”Uluslararası çapta Türkiye’nin yükselecek olma ihtimali bile, malum güçleri rahatsız ediyor. Ülkemizin çevresindeki komşularında ve orta doğu coğrafyasında yaşanan sorunlar hepimizin malumu. Eğer bizler de duyarlı olmazsak, aynı bataklığa bizleri de sürüklemek isteyecekler.

Gemlik’te bugüne kadar ilçe teşkilatımızın tarafından düzenlenen iftar programlarında MHP’ye olan ilgiye şahit olduk. Bizlerden önemli beklentiler olduğunun da farkındayız. Bu nedenle sorumluluklarımız her zamankinden daha fazla. Bugüne kadar MHP Gemlik İlçe Teşkilatları Gemliklilerin meselesinde nasıl duyarlı olduysa, Gemlikli bir kardeşiniz olarak ben de TBMM’de aynı duyarlılığı sergileyeceğim. Ülkücü kadrolar, bu ülkenin teminatıdır. Türk milleti, bin yıldır bu coğrafyada yaşadı, ülkücü şuurla yetişen gençlerimiz yönetimde olursa, bin yıl daha bu coğrafyada yaşarız” dedi.

ÖZCANBAZ; YANİ BİR AÇILIMA MI HEVESLENİYORLAR

Ardından söz alan MHP Gemlik İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ise, ”Bizler Ak Parti politikalarına iki konuda karşıydık. Bunlar Çözüm Süreci adını verdikleri konu ve FETO ile yakınlığı. Bugün bunlar ortadan kalktı ama şimdi diğer kanat bir yandan Demirtaş sevdasına tutulurken, bir yandan ana dilde eğitim söylemlerine başladılar. Bu söylemler, bizlere çözüm sürecini hatırlatıyor. O süreçte de uyarmıştık, bugün de uyarıyoruz. Bunlar ülkenin bekasına zarar verecek hareketlerdir. Yeni bir açılıma mı heves ediyorlar?” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.