Acar; Tüm Vatandaşlarımızı Müşahit Olmaya Davet Ediyorum

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı’nda sandık görevlilerine ve müşahitleriyle göreve hazır.  Yaklaşık 600 kişiyi bulan CHP’nin görevlerini tam anlamıyla yapacağını belirten Acar, hiçbir aksaklığa izin verilmeyeceğini ifade etti ve Tüm vatandaşları müşahit olarak görev başında görmek istediklerini vurguladı.

CHP Gemlik İlçe Başkanlığı yaklaşık 700 kişilik sandık ordusunu seçimler için faaliyete geçirdi. Parti binasında düzenlenen eğitimlerle sandık görevlileri ve müşahitler, görev almadan önce eğitime tabi tutuluyor. Sandık güvenliği konusunun özellikle üstünde durduklarını vurgulayan CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, “Yaptığımız eğitimlerle sandık görevlilerimizi büyük ölçüde bilinçlendirdik. Seçimde şaibenin karışmasına izin vermeyeceğiz. Geçen seçimlerinde %100 oranında ıslak imzalı tutanaklar elimize ulaşmıştı ve seçim sonucunu öğrenmek isteyen ilk önce bizden öğrenmişti. Sandık görevlilerimize verdiğimiz eğitimler sayesinde oluşabilecek olumsuzlara kanun çerçevesinde anında müdahale edebiliyorlar” diye konuştu.

“Tüm vatandaşlarımızı müşahit olmaya davet ediyorum”

Tayyip Erdoğan’ın mahalle temsilcileri toplantısında bir vatandaş tarafından çekilmiş olan videosunun da endişe verici olduğunu vurgulayan Acar, “ Tayyip Erdoğan’ın videosunu gördük. Sayın Cumhurbaşkanı sandıklara erken gelin ve seçim günü erken gelip sandık kurulunu oluşturun bunu sağlama alırsak, İstanbul’da işi başlamadan bitirmiş oluruz dedi. Başlamadan iş nasıl bitecek onun merakı içerisindeyiz. Biz de tüm vatandaşlarımızı sandık kurullarına gelerek müşahit olmaya davet ediyoruz.” dedi

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.