Gemlikspor’dan Refik Yılmaz’a ziyaret

Gemlikspor yönetimi, yeni oluşumu ve yönetimini tanıtmak için ziyaretlerine başladı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret eden Kulüp Başkanı Cumhur Aydın ve yönetimi, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’ı ziyaret etti.

Gemlik’te sporun geldiği nokta ve geleceği ile alakalı yapılan değerlendirmede, Gemlikspor yönetimi özellikle Gemlik Belediyespor ile Gemlikspor’un ortak hareket etmeye başlamasının ilçe sporunun geleceği adına önemine değindiler. Gemlik’in spor anlamında daha ileride olması için birliktelik gerektiğini vurgulayan Gemliksporlular, ilk adımı atarak önemli aşama kaydettiklerini vurguladılar.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ise; ”Gemlik’te spora önemli noktalarda destek veriyoruz. Bizim de önceliğimiz gençlerimizin sporla buluşmasıdır. Cuma günü de, basketbol sahalarımızdan birinin daha açılışını yapacağız. Gemlik’in sporun her alanında etkin olması beraberinde başarıyı da getirecektir. Gemlik Belediyespor altyapı anlamında önemli mesafe aldı. Bunlardan Gemlik takımlarının da istifa edecek olması bizleri memnun ediyor. Kulüpler Birliğimiz aracılığıyla spor kulüplerine de verdiğimiz destek, pek çok belediyeye de örnek olacak bir destektir. Spora katkı sağlayanların yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.