Ak Parti’den teşekkür ziyaretleri

Ak Parti İlçe Başkanlığı, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve Genel seçimleri sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Vatandaş ve esnafa yönelik yapılan ziyaretlerde, Gemlik’te alınan sonuçların, örnek niteliğinde olduğunun altı çizilirken, özellikle referandum oylamasının önemli ölçüde üzerine çıkılmasının vatandaşın hassasiyetlerini yansıttığı öne çıkarılıyor.

Konu ile alakalı değerlendirme yapan Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam; ”Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler, bizlere önümüzdeki seçimler ve yerel seçimler ile alakalı önemli mesajlar vermiştir. Hem eksiklerimizi görmemizi sağlayan seçim çalışmalarında, bundan sonra yapmamız gereken çalışmalar ile alakalı da fikirler oluşmasında öncü oldu.

Gemlik’te alınan sonuçlardan bizler memnun kaldık. Önemli ve zorlu bir seçim süreci geçirdik. Bu süreçte teşkilatlarımızdan gördüğümüz desteğin yanında, vatandaşlarımızın teşkilatımıza olan ilgisi ve güveni bizi kamçılayan unsur oldu. Bize bugüne kadar destek veren esnaf ve vatandaşlarımıza teşekkür ederiz. Seçim sonuçlarının önemini, önümüzdeki aylarda daha iyi anlayacağız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.