Kulüpler Birliği Kongresi yapıldı

Gemlik Amatör Spor Kulüpleri olağan genel kurulu Gemlik Saklı Bahçe’de yapıldı.

Gemlik’te bulunan Amatör Spor Kulüpleri temsilcilerinin yer aldığı kongrede başkanlığa yeniden Ömer Uslu getirildi. Genel Kurulda, aynı zamanda Takdir Komisyonu seçimi de yapıldı.

Kongre Divan Kurulu Başkanlığını, Gemlik Vefaspor Başkanı Turgut Akcan üstlendi. Kongrede alınan tüm kararların, kulüplerin ortak kararı ile alınması dikkat çekerken, yönetimi değişen kulüplerin temsilcileri de, yeni yönetimde yer aldılar.

Kongrenin hayırlar getirmesini dileyerek konuşmasına başlayan Divan Başkanı Turgut Akcan, Gemlik’te amatör spor kulübelerinin sorunlarını ve ihtiyaçlarını bilen bir yönetimle çalışmanın, kulüplere önemli kazanç sağlayacağının altını çizerek, tüm kulüplerin duyarlılık içinde olmasının da getirilerine değindi.

Seçim sonrasında söz alan Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Ömer Uslu ise; ”Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği Derneği olarak, Gemlik’te amatör spora önemli katkı sağladık. Gemlik Belediyesi de bölgede bulunan ilçelere göre gerek malzeme olarak, gerekse maddi olarak önemli destekler vermektedir. Bizlerin amacı da, kulüplerimizi daha ileriye taşımak, bütçelerine de destek olmaktır. Bizleri tekrar göreve uygun görenlere teşekkür ederiz” dedi.

Yeni Kulüpler Birliği Yönetimi şu isimlerden oluştu; Ömer Uslu, Osman Kayaalp, Alican Durdu, Baki Çatıkkaş, Telat Tepe, Erkan Çipli, Sedat Mutlu, Hüseyin Taşkın, Hasan Arslan, Doğan Kosova, Yahya Gümüş, Cumhur Aydın ve Kazım Bulut.

Kulüpler ile alakalı maddi ve çeşitli yaptırım kararlarını verecek Takdir Komisyonu ise oy birliği ile 5 isimden oluştu. Komisyonda Kazım Bulut, Osman Kayaalp, Halil Çelebi, Baki Çatıkkaş ve Ömer Bayrak görev aldı. Banka ve diğer işlerle alakalı imza yetkisi de yine oy birliği ile Ömer Uslu, Osman Kayaalp ve Kazım Bulut’a verildi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.