Veteranlar Turnuvası Nefes Kesiyor

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Gemlik Veteranlar Turnuvasında, grup maçları sona ermek üzere. Geçtiğimiz yıllara göre heyecan düzeyi de artan turnuva, önemli katılıma da sahip oluyor.

Gemlik Sosyal Yaşamı Destekleme Derneği öncülüğünde, Gemlik Belediyesi, İlçe Spor Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile düzenlenen turnuvada takımlar 3 gruba ayrıldı. A Grubunda Marmara Fırın Liderliğini sürdürürken, Emniyet Müdürlüğü de aynı puan ve averajla ikinci sırada yer alıyor. B grubunda Gemlik Galatasaraylılar Derneği 9 Puanda Roda Port ve Gemport’un 2 puan önünde lider bulunuyor. C gurubunda ise 10 puanlı Gesyad’ı, 9 puanla Alkan Zeytincilik takip ediyor.

GRUP MAÇLARI SONRASINDA HEYECAN ARTACAK

Grup Maçları sonrasında üst gruba çıkan takımlar arasında heyecanın artacağı tahmin edilirken, özellikle iddialı takımların sonraki turda daha fazla netlik kazanacağı düşünülüyor. Dernekten yapılan açıklamada, bu yıl katılım ve ilginin yüksek olmasından memnun oldukları dile getirilirken, finallerin daha yüksek ilgiye sahne olacağını belirttiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.