Bayar Vefatının 32. Yılında Anıldı

Türkiye Cumhuriyeti 3. Cumhurbaşkanı Mahmut Celal Bayar’ın anma programı, Anıt Mezarının bulunduğu Gemlik’in Umurbey Mahallesinde yapıldı.

Bursa Vali Vekili Abidin Ünsal, Garnizon Komutanı Tank Kıdemli Albay Kıvanç Kerpiççi, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan

Anma programına Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Metin Kıratlı, Valilik yetkilileri, Bursa Vali Vekili Abidin Ünsal, Garnizon Komutanı Tank Kıdemli Albay Kıvanç Kerpiççi, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş, Orhangazi Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan Askeri Erkan, , Siyasi Parti temsilcileri,  kurum ve daire müdürleri, Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve vatandaşlar katıldı.

Geçtiğimiz yıllara katılımın da düşük olduğu görülen programda, çelenk sunma programında da sadece Cumhurbaşkanlığı çelengi tören esnasında sunuldu. Cumhurbaşkanlığı çelengini de Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Metin Kıratlı sundu. 1 dakikalık saygı duruşu ile devam eden program sonrasında, Bayar Ailesine taziyeler sunuldu.  Protokol son olarak anıt mezarın yan tarafında bulunan Celal Bayar müzesini gezdiler. Öğlen namazı öncesinde de Merhum Cumhurbaşkanı Celal Bayar adına mevlit okutuldu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.