Kılıçdaroğlu’ndan Gemlik’te Yoğun Program

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gemlik’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, özellikle 1 Kasım 2015 seçimlerinde sadece 1 oy aldığı Feyziye Köyüne de konuk oldu.

İLK ZİYARET İSKELEYE

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Gemlik Ziyaretinde farklı noktalara konuk oldu. Orhangazi’de odalarla bir araya gelen Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gemlik programı, daha çok bölgesel ziyaretlerle geçti. Gemlik’te bulunan kafede partilileri ile bir araya gelen Kılıçdaroğlu ilçe başkanı Cemil Acar, Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ve partililer tarafından karşılanırken, genel başkanı CHP Genel Başkan Yardımcısı Orhan Sarıbal ve Bursa Milletvekili Erkan Aydın da eşlik etti. Ziyaret çıkışında Cem Evi Gençleri, Kılıçdaroğlu’nun geçiş yolunda altı tane güvercin uçurdular.

1 OY ALDIĞI KÖYE ZİYARET

CHP Genel Başkanı, Gemlik’te fazla zaman geçirmezken, Katırlı ve Hamidiye köylerini de ziyaret eden CHP Genel Başkanı, Kasım 2015 seçimlerinde sadece 1 oy aldığı Feyziye Köyünü de ziyaret etti. Burada Feyziye Köyü Dernek Başkanı Osman Kayaalp ve yönetimi tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu, misafirlere ikram edilen Bişi ismindeki yöresel hamurun yapıldığı tezgahın da başına geçti.

SON DURAK CELAL BAYAR ANITI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Gemlik ziyaretinde son durağı ise Türkiye Cumhuriyet 3. Cumhurbaşkanı ve Atatürk’ün silah arkadaşı Mahmut Celal Bayar’ın anıt mezarı oldu. Anıt mezara çiçek bırakan Kılıçdaroğlu, Umurbey çıkışında Gemlik’ten ayrıldı.

VİDEO




FOTO GALERİ

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017