İstanbul’daki soyguncular Gemlik’te yakalandı

İstanbul Şişli de döviz bürosu soyan 4 kişiden ikisi Gemlik’te yakalandı. Yabamcı uyruklu iki kişi Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğünün operasyonu ile gözaltına alındı.

GEMLİK POLİSİNDEN DEV OPERASYON
Gemlik’te, Bursa ve Gemlik polis ekiplerinin yaptıkları son dakika operasyonu ile İstabul’da döviz bürosu soygununa karışan 2 kişi göz altına alındı.
Alınan bilgiye göre İstanbul Şişli’de maskeli ve silahlı girdikleri döviz bürosundan 300 bin liralık dolar ve ziynet eşyası çaldığı iddia edilen yabancı uyruklu 2 şüpheli Bursa Polisininde verdiği destek ile Gemlik’te bir çay bahçesinde yakalandı.

BİR ERMENİ BİR RUS
Polis ekiplerinin yaptıkları uzun süreli takiple Gemlik’te bir otelde kaldıkları tespit edilen Rus vatandaşı Khalik B.ile Ermenistan vatandaşı Gevorg A.’yı yakın takibe alan İlçe emniyet müdürlüğü Asayiş Bürosu ekipleri zanlıların otelden çıkmaları üzerine operasyon düzenleyerek İskele meydanında bir çay bahçesinde kıskıvrak yakaladı.
Zanlıların kaldıkları otel odasında 37 bin 600 TL, 4561 Dolar, 7630 Euro, 10 bin Suudi riyali, 1700 katar riyali, 500 danimarka kronu, 50 bin Irak dinarı, 2 bin dirhem, 200 manat ve çok sayıda yaşamsal malzeme ele geçirildi.
Zanlılar Gemlik Devlet Hastanesinde Sağlık kontolünden geçirlirken, ele geçirilen para ve malzemeler valizlerle İlçe Emniyet müdürlüğüne getirildi.
Olayla alakalı soruşturma sürdürülüyor.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017