Emniyet ve Kulüpler Birliği Cağ Döner Partisinde Buluştu

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği, sezon öncesinde Cağ Döner etkinliğinde bir araya geldi. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, Kulüpler Birliği Başkanı Ömer Uslu ve Kulüpler Birliği yönetimi katıldı.

Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği tarafından hazırlanan cağ döner ikramına, bölgede bulunan çocuklar da davet edildi. Sezon öncesinde, amaçları gelecek ve çocukların doğru yönlendirilmesi olan iki kurumun etkinliğine teşekkür eden Gemlik Belediye Başkanı Yılmaz, konu ile alakalı değerlendirmeler de yaptı.

SPOR ALANINDA EN BÜYÜK TESİSLEŞME BU DÖNEMDE OLDU

Yılmaz; ”Bugün yaptığımız hizmetlerin yanı sıra, geleceğe yönelik yatırımlara devam ediyoruz. Şu an bulunduğumuz bölge parkının yanındaki spor tesisi ve benzeri pek çok tesisi gençlerimiz adına hizmete soktuk. Gençlerimiz antrenman yapacak yer bulamıyordu. Bizim tesis atılımımız sonrasında köylerimizde bile artık halı sahalarımız, spor tesislerimiz var. Müsabaka oynanan sahamız üç tane. Takımlarımızın durumuna göre, yeni projeleri de değerlendireceğiz. Gemlik Amatör Spor Kulüpleri Birliği ve Belediyemizin uyumlu çalışmasıyla da, hem maddi destek, hem de malzeme desteği sağlıyoruz. Son dönemde altyapıda önemli başarılar elde ediyoruz. Üst gruplarımıza da, bu sonuç doğrudan yansımalı, oyuncu maliyetleri de Gemlik’ten oyuncuya öncelik vererek düşürülmeli” dedi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017