GTSO’dan Bahar’a Plaketli Teşekkür

Gemlik Ticaret ve Sanayi yönetim kurulu üyeleri Garanti Bankası Gemlik şube müdürlüğünden emekli olan Melek Bahar’a teşekkür ziyareti gerçekleştirdiler.

Başkan Paşa Ağdemir, Meclis başkanı Hasan Yıldırım, başkan vekilleri Abdullah Kavlak ve  Semih Aşkın,yönetim kurulu üyesi Fatih Buluk’tan oluşan GTSO heyeti Gemlik’te 40 yılı aşkın süredir bankacılık yapan ve 15 yıldır da Garanti Bankası şube müdürlüğü görevini yürüten Melek Bahar’a günün anısına plaket verdiler. Ziyarette konuşan GTSO Yönetim kurulu başkanı Paşa Ağdemir, “Gemlik’te her dönem oda üyelerinin yanında olan ve Melek Hanıma teşekkür ediyoruz. Hem bir kadın hemde bankacı olarak ilçemiz esnaf ve tüccarına faydalı hizmetleri oldu. Bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar diliyoruz” dedi.

Gemlik’te çeşitli bankalardaki 40 yıllık görevinin ardından Garanti bankası şube müdürlüğünden emekli olan Melek Bahar’da, gerek Gemlik Ticaret ve Sanayi odası ve gerekse iş dünyasının her kesiminden memnun olduğunu ifade ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017