Işık’a Gemlik’ten Ziyaret

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a, ilk grup toplantıları öncesi ve sonrasında Gemlik’ten çeşitli ziyaretler gerçekleştirildi. Memleketi olan Adliye Köyünden vatandaşlar toplu halde milletvekilini ziyaret ederken, Gemlikspor ve Gemlik Basketbol Kulüpleri de Milletvekiline konuk oldu. Işık’ın son ziyaretçisi ise Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam oldu.

Ziyaretlerle alakalı değerlendirme yapan Milletvekili Zafer Işık; ”Bizleri ‘Gemlik’in Zaferi’ sloganıyla destekleyen ve Ankara’ya önemli bir oy oranıyla gitmemizi sağlayan hemşerilerimize, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Gemlik’te köylere yapılan yatırımlar bir yandan devam ederken, köylerimizin elzem ihtiyaçları ile alakalı da ilçe başkanlığımız, ilçe belediyemiz, büyükşehir belediyemiz ve merkezi hükümet olarak çalışmalarımızı da sürdürüyoruz” dedi.

Gemlik’teki spor kulüplerinin atılımlarından da memnun olduğunu ifade eden Milletvekili Işık, ”Gemlik Basketbol’un önemli bir trendi var ve gün geçtikçe yükseliyor. Gemlikspor’un da bu yıl yaptığı atılımlardan son derece memnunuz. Gelecek adına umut veriyorlar. Gemlik’in genelinin olduğu gibi, bizler de üzerimize düşeni yapacağız. Gemlik’te bu dönemde sporda yapılan düzenlemeleri memnuniyetle izliyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

IŞIK; TEŞKİLAT UYUMU GEMLİK’İN KAZANCI OLUYOR  

Zafer Işık’ı makamında ziyaret eden Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam, teşkilatın uyum içinde çalışmasının, hem parti, hem ilçe, hem de ülke adına önemli olduğunu ifade ederken, genel merkez ile koordineyi sağlayan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a teşekkür etti. Gemlik teşkilatının kısa dönemdeki çalışmaları ile Gemlik’te önemli güven kazandığını ve bu güvene layık olmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden ilçe başkanı, yerel seçim ile alakalı genel merkez ve Bursa il başkanlığı ile sürekli irtibat halinde olduklarını ve değerlendirmeleri birlikte yaptıklarını ifade etti.

Konu ile alakalı açıklama yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık; ”Ak Parti İlçe Başkanlığı görevimi devrettiğim Yaşar İslam kardeşim, çalışma temposu, ekibinin uyumu ve bizlerle olan irtibatı sayesinde kısa sürede önemli mesafe almıştır. Bu teşkilat uyumu ise Gemlik’in kazancı olmuştur, olmaya da devam etmektedir. Bizler, bir yandan ilçemizin geleceğini ve ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın da refahını düşünmek zorundayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’n belirttiği kriterleri kendimize rehber ederek, yerel seçim çalışmalarına başladık. Onun direktifleri doğrultusunda da değerlendirmeler yapıyoruz. Gemlik’in ve bölgemizin geleceğini parlak görüyoruz. Bize güvenenler, ne kadar haklı olduklarını bir kez daha görecekler” dedi.

Ziyaret sonunda Ak Parti Gemlik ilçe Başkanı Yaşar İslam, Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık’a ilçe teşkilatının hediyelerini takdim etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017