GTSO’dan Müteahhitlere Ziyaret

Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, Gemlik Müteahhitler Derneğini ziyaret etti. GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, GTSO Meclis Başkanı Hasan Yıldırım, İlçe Yönetimi ve Kosgeb sorumluları ile yapılan ziyarette, GTSO yönetimini Dernek Başkanı Ahmet Ergen ve yönetimi karşıladı.

Ziyarette ilk söz alan GTSO Başkanı Paşa Ağdemir, Gemlik’te inşaat sektörünün durumuna değinerek; ”Dolar yükselmeden önce, ilçenin özel durumundan dolayı müteahhitlerimiz zor zamanlar geçirdi. Bu da ilerleyen zamanda ilçeyi etkiledi. Bizler, ziyaretlerimize öncelikli olarak Müteahhitler Derneğimizden başladık. Kendilerine bugüne kadar ilçemize yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederiz. Ülkemiz sıkıntılı günlerden geçiyor. Bu durumda birlikte elimizi taşın altına koymamız gerekiyor” dedi.

Ardından söz alan Gemlik Müteahhitler Derneği Başkanı Ahmet Ergen; ”Gemlik KHK sonrasında önemli bir krizden geçti. Müteahhitlik sektörü bu dönemde önemli sorunlar yaşadı. Bugün de hala etkileri devam ediyor. Bunun üzerine de doların durumu, sonrasında yaşanan mali sorunlar, bizlerin işlerini daha fazla zorlaştırdı. Çok sayıda arkadaşımız iş yapamıyor. Böyle devam ederse, sektörel anlamda, büyük zarar göreceğiz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017