Işık; Hayvanlarla Dünyayı Paylaşmalıyız

4 Ekim Hayvanları Koruma Günü ile alakalı açıklama yapan Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Gemlik ve bölgede hayvanları koruma ile alakalı yaptıkları çalışmalara da değindi.

Dünyadaki yaşamımızı hayvanlarla paylaşmanın önemine değinen Zafer Işık; ”Hayvanları korumak ile alakalı toplumsal bilinci artırmak adına çalışma içindeyiz. Gemlik’te geçmiş dönemde ilçe başkanlığımızda adımları atmıştık. Bu dönemde de İlçe Başkanlığımız, önemli çalışmalarıyla hayvanları koruma konusunda duyarlılık gösteriyor.

KIŞ AYLARI DAHA DİKKATLİ OLUNMALI

Yaz dönemlerinde, hayvanların beslenmesi ile alakalı önemli problem yaşanmıyor. Bizlerin yapması gereken, kış dönemlerinde de hayvanlarımıza sahip çıkmaktır. Gemlik Belediyesi ile yaptığımız görüşmede, kış dönemlerinde hayvanların beslenmesi ile alakalı çalışmalar başlatmaya karar verdik. Geçtiğimiz yıllarda yapılan besin desteğini, bu dönem biraz daha artıracak, hayvanları gözeteceğiz. Dünyada etkin tür olan insanların duyarlılığı, ortak yaşama duyacağı saygının yanı sıra, koruyucu özelliği de olmalı. Bölgemizle bulunan ilçe belediyeleri ile de görüşerek, farklı çalışmaların ilk adımlarını atacağız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017