Vefa deplasmanda da galip 4-0

Bursa 1. Amatör Küme 1. Grupta mücadele eden Gemlik ekibi, 3 maçını da kazanarak 9 puana ulaştı. Üç maçta da kalesinde gol görmeyen Gemlik ekibi, rakip filelere 10 gol bıraktı. Grupta ikinci olan Bağlarbaşı ile deplasmanda karşılaşan Vefaspor, bu müsabakayı da 4-0 kazandı.

İlk müsabakasında zorlu İnegöl Doğanspor maçını kazanan, ardından Gemlik’te Cihanspor’u 4-0 yenen Gemlik Vefaspor, Grupta üst lige çıkmak için mücadele eden takımlardan olan Bağlarbaşı ile Bağlarbaşı stadyumunda karşı karşıya geldi. İlk yarıda oyuna hakim olan Gemlik ekibi, penaltıdan İsmail Oruç’un attığı golle devreye önde giren Gemlik ekibi, müsabakanın ikinci yarısında ise Sezer (2) ve Ali’nin golleriyle müsabakayı 4-0 kazandı.

ZORLU PROGRAM DEVAM EDİYOR

Vefaspor yönetiminden yapılan açıklamada, ilk maçlarıın doğrudan rakibi olan takımlarla oynadıklarını ve kayıpsız geçtiklerini ifade ederken, önümüzdeki hafta Grubun ikinci sırasına yükselen Romanspor’u Umurbey de yenerek, seriye devam etmek istediklerini dile getirdiler. Zorlu bir çalışma ve uzun süren çaba sonrasında önemli bir takım oluşturduklarını ifade eden Vefaspor yönetimi, doğrudan Süper Amatör Kümeye çıkmak istediklerini dile getirdiler.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017