GALİP GÜR; SOSYAL KONUTLARDAKİ İNDİRİM YALANI

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Belediye Meclis Üyesi Galip Gür, Gemlik Belediyesi toplu Konutlarının ikinci etap kura çekimi ile alakalı açıklama yaptı. Galip Gür, ilk etapta kuraya girerek daireleri peşin almak zorunda kalan vatandaşların durumunu da dile getirirken, ”ilk etapta doğrudan satışla kaç daire satıldı?” sorusunu yineledi.

İNDİRİM YAPMADILAR, FİYATI YANLIŞ HESAPLAMIŞLARDI 

Gür sözlerinin devamında; ”Cumhuriyet Halk Partisi grubu olarak 5 Aralık 2018 tarihinde yapılan Meclis toplantısında söz olarak sosyal konutlardaki fiyatların yanlış hesaplandığını anlattım. Aslında indirim filan yok. Beceriksiz Başkan ve yönetimin çok basit bir hesabı bile yanlış yaparak fazla fiyat hesaplamaları vardır. Bunu Meclis konuşmamda dile getirdiğimde beni konuşturmayarak Meclis’i kapatmıştır. Ama defalarca olduğu gibi sosyal konutların fiyatlarını da Cumhuriyet Halk Partisi indirmiştir.Aslında yanlış hesap düzeltilmiştir çünkü bugün indirim denen fiyat aslında olması gereken fiyattır.
İndirim yok, yanlış hesaptan siyasi rant sağlamak isteyen beceriksiz belediye başkanı ve yönetimi var” dedi.

Önümüzdeki günlerce Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik İlçe Başkanlığı olarak konu ile alakalı açıklama yapacaklarını ifade eden Meclis Üyesi Gür, konu ile alakalı farklı detayları da paylaşacağını dile getirdi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017