Yılmaz, ”Hizmetleri Doğru Aktarmamızdaki Anahtar Medyadır”


   10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret eden Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ile Muhtarlıklar ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Gör önemli günde basınla bir arada olmak istediklerini ifade ettiler.

   Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut ve Gazete Editörü Yalçın Özkan ile görüşen Belediye Başkanı, hizmetlerin doğru aktarılmasından medyanın önemine değindi. Yılmaz; ”Son dönemde Gemlik’te adeta hizmet yağmuru yaşandı. Bir yandan vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırırken, bir yandan da rutin belediye hizmetlerimiz devam etti.

   Göreve geldiğimizde meydan projesi hayaldi. Bununla alakalı en somut adımı da bizler attık. Meydanda yaptığımız kamulaştırmalarla önemli alan kazandırdık. Bundan sonrasında da, meydanda yapacağımız çalışmalarla kazandırmaya devam edeceğiz. Önemli mesai harcadık. Biz Erbakan Hocamızın ”yüz adıma atacak gücün varsa, 90 adım atmak olmaz” anlayışıyla, yüz proje yapacak gücümüz varken, 90 projede kalmadık. Her hafta açılış ve temel atma programları gerçekleştirdik. Bu hizmetlerin yansımasında da yerel medyanın desteğini görmek bizleri memnun ediyor” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017