Zafer Işık; Bursa Adaylarımız Hayırlı Olsun

Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık, Bursa Adayları ve aday tanıtım toplantısı ile alakalı değerlendirme yaptı. Adayların pek çok kriter baz alınarak belirlendiğini ifade eden Bursa Milletvekili, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ”’Gönül Belediyeciliği” söylemine de dikkat çekti.

Bursa’da her kesime hitap edebilecek adaylar belirlendiğini altını çizen Zafer Işık; ”Bu dönem ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayretle’ söylemiyle seçim çalışmalarımızın startını verdik. Beraberinde ‘Önce Millet, Önce Memleket’ dedik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Gönül Belediyeciliği’ söylemi de etkili oldu.

GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE TERFİ ETTİK

Hizmet konusunda Ak Parti zaten marka olmuştur. Ak Parti Belediyeciliğinin farkını, değişen ve gelişen şehirlerimizi göz önüne aldığımızda, genel merkez ve belediye uyumuyla önemli aşama kaydedildiğini aleni şekilde görmekteyiz. Bu dönem, hizmet belediyeciliğinin yanına gönül belediyeciliğini de ekliyoruz. Gönül Belediyeciliğini de terfi etmek olarak görüyoruz. 2023 hedeflerimiz ve 2071 hedeflerimizde de, gönül öncelikli saç ayağı olacaktır. Ortak akılla yapacağımız pek çok hizmet, Türkiye’yi ve ilçelerimizi bir adıma daha ileriye taşıyacaktır.

ADAYLARIMIZI BELİRLERKEN ÇOK FAZLA KRİTER DEĞERLENDİRİLDİ

Bursa’da adaylarımızı belirlerken çok fazla kritere göre değerlendirme yapıldı. Bunu bir hizmet yarışı olduğunu göz önünde tutarken, vatandaşla yakınlık, ortak akıl, teşkilat uyumu ve bir çok kriter de devreye girdi. Genel Merkezdeki büyüklerimizin ve vatandaş bazında yapılan anket ve saha çalışmalarının da etkisi oldu. Ortada olan isimlerde, vatandaşın görüşünü de belirlemedeki faktörlerdendi.

BAŞKANLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Bursa’da ilçelerimizin bir kısmında değişim yaptık. Bursa’da ilçelerimizde önemli hizmetler yaptılar. Bursa’nın marka şehir olmasından hepsinin önemli katkıları oldu. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz ve bundan sonraki dönemlerde de teşkilata hizmet edeceklerini biliyoruz. Yeni dönemde de onların tecrübelerinden yararlanacağız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017