Gençlikle Uğurlu Gelecek Buluşması İlgi Gördü

Cumhuriyet Halk Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan ve CHP İlçe Teşkilatı tarafından tertiplenen Uğurlu Gelecek Gençlik Buluşması, Gemlik Saklıbahçe Kafe’de yapıldı. Buluşmaya CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey de katıldı.

Programda, bir yandan sucuk ekmek ikramı yapılırken, katılımcıların genç ağırlıklı olması da dikkat çekti. Katılımdan memnun olduğunu ifade eden CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, benzer etkinliklere Gemlik’in ihtiyacının olduğunu ifade etti. Programda Gemlikli sanatçılar Anıl ve Berkay Buluç da sahne aldı.

BOZBEY; GEMLİK UNUTULAN MAVİNİN KENTİDİR

Son olarak buluşmaya katılan Büyükşehir Adayı Bozbey, gençlere hitabında şu ifadelere yer verdi; ”Bursa yeşilin de, beyazın da kentidir. Ama unutulan mavinin kentidir. Sadece Gemlik’te değil, Bursa’nın her yerinde değişim rüzgarı esiyor. Biz Nilüfer ı marka kent yaptık ama birlikte yaptık. Sosyal, kültürel ve sportif çözümler ürettik. Bursa’nın merkezi Nilüfer oldu. Şimdi her ilçe merkez olacak. Gemlik hal ettiği yerde değil. Bu düşüşü yukarıya çıkarmanın yolu Uğur Başkan ile Mustafa Bozbey’e sahip çıkarak çalışmasıdır.

BURSA GEMLİK’E GELECEK

Nasıl vatandaşlar kalkıp Nilüfer e geliyorsa, biz 31 Mart sonrasında, benzeri burada olacak. Hafta sonları Bursalılar Gemlik’e gelecek. Bunları bugüne kadar yapamamışlar. Yürüyüş yolunu bölmek doğru mudur? Denize doğru kaydırarak yol açık tutulur. Sevgili Gemlikliler, Gemlik genç nüfusa sahip. Bunu 31 Mart sonrası hep beraber üreteceğimiz faaliyetlerle yapacağız. Gemlik’in bir türlü kabuğunu kuramaması, kenti ve kendiyi gülünsetecek anlayışa ihtiyacımız var. Bursa’nın dört bir yanında büyük sorunlar ve bizden beklentiler var.  Biz bugüne kadar hiç kimsenin neye inandığı ile uğraşmadık. Hiç kimseyi ötekileştirmeden hizmet alacağız. Birlikte yöneterek Uğur Başkan ile kenti yukarıya taşıyacağız. Önde gidiyoruz. Başaracağız” dedi.

Program CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey ve CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan’ın sucuk ikramı ile devam etti. İkram sonunda gençler buluşması konserle devam etti.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017