Bıyıklı Gemlik Basınıyla Bir Araya Geldi

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, Gemlik Basını ile bir araya geldi. İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetiminin de yer aldığı toplantıda, yerel idareler seçimleri ile alakalı sorulara cevap verme imkânı da bulundu.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız; ”Bizler bugüne kadar konuştuk. Yeterince iyi muhalefet yaptık. Gemlik adına çalışmalarımıza da devam ettik. Bundan sonra başkan adayımız konuşacak” dedi.

SAADET PARTİSİNDE NEZAKET GÖRDÜM

Ardından söz alan Adnan Bıyıklı ise; ”Gemlik’te yaşayan herkesin aklı burada. Ortak payda Gemlik olunca birlikte hareket edilmeli. Bundan sonra neler yapmalıyız? Nelere hareket etmeliyiz? Beraber karar vermeliyiz. 11 yıl önce beni siyasete sokan bir telefon konuşması ile Harun Akın’dır. Şu anda içişleri bakanının baş danışmanı. Sonrasında Mehmet Hamaloğlu adayım ol dedi. O dönemde bir şeyler oldu. Sonraki seçimde, Osman Durdu ve arkadaşları adayımız ol dedi. Onun ardından İyi Parti de Yüksel Yılmaz’ın kurmamı istemesi üzerine başlattım. Niçin siyaseten engellendiğimi de anlamış değilim. Biz varız. İlçe başkanım ve arkadaşları geldiğinde Nezaket dersi gördüm. Yüksel Yılmaz yok burada. Ben kaldırdığım eli indirmeyeceğim. Lider gerektiği zaman ölmeyi bilmeli. Yoksa lider değildir. Genel Başkan Temel Karamollaoğlu aradı 20 dakika konuştuk. Ben de artık buradayım.

GEMLİK’İN HAK ETTİĞİ NOKTA BU DEĞİL

Gemlik’in hak ettiği nokta bu değil. Bir kişinin yapabileceği bir durum değil. Sadece Refik Bey’i suçlamak doğru değil. Herkes sorumluluk almazsa böyle bir durum çıkar ortaya. Gemlik’i taşımak gibi saçma bir fikir olmaz. Gemlik yerinde dönüştürülecek. Buranın seçilen amiri Gemlik’in girişi dâhil her konuyu çözebilir. Denizin altından tünel yapan adam, Gemlik’in girişini yapamaz mı?

Refik Bey’in Gemlik’te hakkı vardır. Doğru işleri de oldu. Yanlış işleri de. Seçilirsem, ulaşım dahil her sorunu çözerim. Belediye hizmettir. Beraber düşünürsek doğru düşünürüz. Gemlik’i kesinlikle Gemlik yönetmeli. Partinin yan kuruluşu veya yandan grubun kuruluşu gibi Gemlik’i yöneteceğiz.

Katılımcı Belediye olacağız, Mecliste 15 kişi salonu terk ederse, o mecliste fırsat bilip karar çıkarmam. Herkesin fikri önemli” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017