Büyük Birlik’ten Manşet’e Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Hacı Ömer Yavuz, İlçe Başkanı Dursun Yavuz, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları Gemlik Manşet Gazetesini ziyaret etti. Ziyarette kendilerini Gemlik Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Kazım Bulut ve Gazete Editörü Yalçın Özkan karşıladı.

Gemlik’te seçimin farklı geçeceğini ifade eden Hacı Ömer Yavuz; ”Bizler, vatandaşlarımızın ve çevremizin talebi üzerine yerel idareler seçimlerine katılma kararı aldık. Gemlik’te mevcutlar dışında alternatifler olabileceğini göstermek istedik. Önemli de destek bulduk. Çıktığımız yolda destek veren herkese teşekkür ederiz.

Türkiye’nin ve Gemlik’in önemli sorunları var. Yapılaşma Kuzey ve Doğu planları, aynı zamanda merkezde yapılması beklenen planlama beraberinde aşılması gereken engelleri de getirecek. Bizlerin de yapması gereken bunlarla alakalı çözüm oluşturmak olacaktır.

HER KESİMDEN DESTEK ALIYORUZ

Gemlik’te bizlerin adaylığı, Büyük Birlik Partisinden olsa da, zaman içerisinde siyaset üstü aşamaya geldi. Farklı siyasi görüşlerden ve farklı parti mensuplarından destek alıyoruz. Bu seçimde önemli bir sürprize imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017