Bulut, Eşref Kolçak’ı Ziyaret Etti

Cumhur İttifakı adına Ak Parti’den Belediye Başkan Adayı olan Berkay Bulut, emektar sinema sanatçısı Eşref Kolçak’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Aynı zamanda, Ak Parti İl Delegesi de olan Eşref Kolçak’ın ziyaretine, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve ilçe yöneticileri de katıldı.

Eşref Kolçak’ın sinemaya emeklerinin yanı sıra Gemlik ve Kumla’ya olan ilgisinin altını çizen Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut; ”Gemlik için her zaman söylediğimiz konu sosyal ve kültürel etkinliklerin de artırılması gerektiğidir. Eşref Kolçak da, Gemlik’i tercih eden ve Gemlik sevdalısı olan bir büyüğümüzdür. Bizlerin yapması gereken de, Gemlik’in yine tercih edilir bir ilçe olmasını sağlamak olacaktır” dedi.

Yakın zamanda açıklanacak projelerinde sosyal hayata yönelik de çok fazla konu olduğunu ifade eden Bulut, paylaşmak için aday ve proje tanıtım toplantılarını beklediklerini ifade etti. Belediye Başkan Adayı konuşmasının sonunda ise; ”Eşref Kolçak ağabeyimiz, Gemlik’in değerini bilmiş, Gemlik’i yürekten sevmiştir. Bizlerin de ona vefa göstermesi gerekmektedir. Biz kendisini sadece teşkilatlarımız değil, Gemlik adına da ziyaret ettik ve bir an önce sağlığına kavuşup aramıza dönmesini temenni ettik” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017