İhmal Can Alıyordu

Gemlik Sosyal Yaşam Merkezi yanında bulunan eski Tomokay binasının bahçesinde bulunan rögara 15 yaşındaki Kaan Özer isimli çocuk düştü. Olayın gün içinde olması felaketin önüne geçti.

Gemlik Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezinin yan tarafında bulunan, uzun zamandır boş duran Tomokay Binası olarak tabir edilen binanın bahçesinde bulunan rögar kapağının güvenliğinin alınmaması nedeniyle içine 15 yaşında çocuk düştü. Rögar kapağına çocuğun basmasıyla kapağın açıldığı ifade edilirken, yaklaşık 3 metre aşağıda rögarın içine düşen çocuk, Gemlik İtfaiyesi ekipleri tarafından uzatılan merdiven ile çıkarıldı.

Çocuğun rögar kuyusundan çıkarılmasının ardından, olay yerine gelen 112 ekipleri ilk kontrollerini yaparken, olası bir sağlık sorununun kontrol edilmesi adına Gemlik Devlet Hastanesine kaldırdılar.

NEDEN ÖNLEM ALINMADI?

Bölgede bulunan vatandaşlar, yanında çocuk parkı olan bir bölgede, rögar kapağının böyle bir ihmal sonucunda açılmasına tepki gösterirken, olayın geç saatlerde yaşanması veya çocuğun kafasını çarpması durumunda neler olabileceğini de sordular.




FOTO GALERİ

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017