Bulut; Etiketlerde Denetim Yapacağız  

Cumhur İttifakı adına Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Gemlik Kapalı Pazar Yerinde vatandaşlar ve pazarcı esnafı ile bir araya geldi.

Belediye Başkan Adayı Bulut’a, Ak Parti İlçe Başkanı Yaşar İslam ve ilçe yöneticileri de eşlik etti. Bulut ve Ak Partililer, vatandaş ile pazarcı esnafına da şerbet dağıttılar.

Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut; ”Pazar Yerleri ve marketlerimizde, vatandaşlarımızın rahatsızlıkları ve fiyatlara olan tepkilerinin farkındayız. Üretildiği yerden çıkış fiyatı ile tüketiciye ulaşan ürün fiyatı arasında neredeyse uçurum var. Bu konuda da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi denetim gerekiyor. Bu konuda Belediyelerimize de görev vermiştir. Bizler de vatandaşımızı, üreticimizi ve esnafımızı korumak adına denetimler gerçekleştireceğiz.

HALKI İSTİSMAR EDENLERE MÜSADE ETMEYİZ

Vatandaşlarımızın aracılara ücret ödemesine ve fahiş fiyatlarla ürün almasına müsaade edemeyiz. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yapacağız” dedi. Pazarcı esnafı ve vatandaşlarla da fikir alışverişinde bulunan Bulut, Gemlik ile alakalı yerel meselelerin de notlarını aldı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017