Bıyıklı; Borsa ve Zeytin Üreticisi Yok Sayılmamalı

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, seçim çalışmaları kapsamında Gemlik halkı ile bire bir görüşmelerine devam ederken diğer yandan ilçemizin önemli kurum ve kuruluşlarını da ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda, Dr. Adnan Bıyıklı,  Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gemlik Ticaret Borsası’nın başkanı Özden Çakır ile Ticaret Borsası Meclis Başkanı Mustafa Doğan ve yönetimine ziyaret gerçekleştirildi.

GEMLİK ZEYTİNİ HAK ETTİĞİ NOKTADA DEĞİL

Burada yapmış olduğu konuşmada; ‘Zeytin, ilçe halkımızın büyük bir kısmının geçim kaynağı olmasına rağmen üreticinin maalesef mağdur olduğunu üzülerek belirtmek isterim’ şeklinde sözlerine başlayan Bıyıklı, konuşmasını şu sözlerle sürdürdü. “Öncelikle bilmenizi isterim ki, ben ve ekibimin en büyük vaadi Gemlik’i Gemlik halkı ile birlikte yönetmektir. Başkan her şeyi bilir her işi kendisi yapar diye bir şey söz konusu olamaz. Tüm konularda istişare ve iş birliği yaparak, yapılacak işi de ehline teslim ederek başarıya ulaşacağız. Ben yaptım oldu mantığı hiçbir yerde işlemez işlemeye çalışılsa dahi başarı yakalanamaz. Zeytin içinde, bu işin erbabı olan sizlerin desteğini alarak Gemlik Zeytini’ni de hak ettiği noktaya getireceğiz. Üreticinin, bu konudaki mağduriyetinin ve üretim maliyetlerinin ne kadar yüksek olduğunun farkındayız ve bu mağduriyeti giderecek projelerimiz de hazır. Allah’ın izni ile Gemlik Belediyesi’nin anahtarlarını teslim aldığımız gün Milli Görüş Belediyeciliğinin bolluk ve bereketini önce ilçemize sonra ise tüm ülkemize göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır ise Dr. Adnan Bıyıklı, Ahmet Vakkas Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine, yapmış oldukları ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek başladığı konuşmasında şunları söyledi. “Bizler, Gemlikli zeytin üreticisinin temsilcisiyiz ve temsil ettiğimiz insanların sorunlarına bire bir şahit olan insanlarız. Bilinmelidir ki ‘Gemlik Zeytini Coğrafi İşaret’e sahiptir. Coğrafi işaret, bir ürünün orjinini belirtmenin yanında kaliteyi garanti eder o ürünü satan işletmeye de değer katar. Sayın Adnan Bıyıklı’nın sorunlarımıza bu kadar hakim olduğunu görmek ve bu sorunların üstesinden gelebilecek bilgi ve inanca sahip olduğuna şahit olmak bizleri sevindirdi. Saadet Partisi teşkilatının başkanı ve üyeleri ile her zaman sıcak ilişkilerimiz olmuştur; çünkü sadece seçim zamanlarında değil her zaman görüş alışverişinde bulunduğumuz istişare ettiğimiz bir teşkilattır. Böyle çalışkan bir teşkilatın, samimi ve iyi niyetinin karşılığını 31 Mart’ta alacağına inanıyoruz. Şeklinde konuştu.

 

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017