Bıyıklı, Şehit Aileleri ve Gazilerle Buluştu

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, Gemlikli Şehit Aileleri ve Gazilerle bir araya geldi.

Manastır Balık Deryasında düzenlenen kahvaltıda şehit aileleri ve gazilerle fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkan Adayına İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, ilçe yöneticileri ve meclis üyesi adayları da katıldı.

Şehit aileleri ve gazilerin kendileri için miras değerinde olduğunu ifade eden Dr. Adnan Bıyıklı; ”Şehit aileleri ve gazilerimizle kahvaltı ederek çalışmalarımıza devam etmek istedik. Ülkemiz adına önemli hassasiyeti olan bir konuyu da gündemde tutmak istedik. İlçemizde, şehit ailelerimiz ve gazilerimizin ihtiyaçlarını, taleplerini doğrudan dikkate almalı, onların bizler için ne ifade ettiğini unutmamalıyız. Ülkemizin geleceği ve refahı adına, evlatlarını kaybeden ailelerimiz ve çeşitli mübadelelerde gazilik unvanına kavuşmuş büyüklerimiz de, Gemlik’in geleceğinde söz sahibi olmalıdır.

Bizler, Gemlik’in isteklerinin ve beklentilerinin farkındayız. Bu nedenle de kurum ve dernekler içinde uyumu baz alıyoruz. Burada da bize öncü olacak, her kesimin doğrudan destekleyeceği şehit aileleri ve gazilerimizdir” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017