Bıyıklı, Dernekler Kültür Zenginliğimiz Olmalı

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, Gemlik Giresunlular Derneğini ziyaret etti. Bıyıklı’ya Saadet Partisi İlçe Başkanı Ahmet Vakkas Yıldız, ilçe yönetimi ve meclis üyeleri de eşlik etti. Saadet Partilileri dernekte başkan Halil Ataş, yönetimi ve dernek üyeleri karşıladı.

Yöresel derneklerin kültürel renklilik oluşturması gerektiğini ifade eden Belediye Başkan Adayı; ”Derneklerimizin yöresel kültüre ağırlık vermesi gerekiyor. Bu anlamda, Gemlik Giresunlular Derneği tarafından yapımı üstlenilen Giresun Kültür Evi Projesini son derece doğru buluyoruz. Hem sonraki nesillere kültürü aktarmak, hem de kültürel zenginliği güçlendirmek adına güzel ve örnek bir çalışma oldu. Bu nedenle kendilerine teşekkür ederiz.

ORTAK PROJELER ÜRETECEĞİZ

Gemlik, bu kadar farklı kültürün bir arada yaşamasına rağmen uyumun olduğu nadir ilçelerdendir. Bizlerin de bunu doğru değerlendirmesi gerekiyor. Gemlik Belediyesinde göreve gelmemiz durumunda, uyumun Gemlik’in yararına yönlendirilmesi adına Belediye bünyesinde dernek yönetimleri ile toplantılar yapacak, ortak projeler üreteceğiz. Gemlik’teki her çalışmayı da bölge insanı ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017