BIYIKLI; YERİNDE DÖNÜŞÜM EKONOMİYE KATKI SAĞLAR

Saadet Partisi Gemlik Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı, seçim öncesinde temposunu artırdı. Saadet Partisi mensupları ve belediye başkan adayını destekleyen isimlerle çok sayıda ziyaret gerçekleştiren Saadet Partililer, Gemlik ile alakalı düşüncelerini de paylaştılar.

Ziyaretlerde Gemlik’in kronikleşen ve çözülmeyen basit meseleleri olduğunun altını çizen Belediye Başkan Adayı Dr. Adnan Bıyıklı; ”Halkımızın taleplerini dinlediğimizde anlıyoruz ki, Belediyenin rutin hizmetlerini yerine getirmesi ve kendilerini muhatap kabul etmesi bile onlar için kazanım olacak. Bizim Gemlik için gönüllü olduğumuz günlerden bugüne fazlasını istediğimizi Gemlik’in her kesimi biliyor. Hayalimizdeki Gemlik denizi kullanabilen, sosyal hayatı olan, daha yaşanır bir ilçedir” dedi.

EKONOMİK KRİZ DE BİZİM MESELEMİZ OLACAK

Türkiye’nin geçtiği ekonomik krizden ve sorunlardan bahseden Belediye Başkan Adayı; ”Ekonomik kriz ve pahalılık vatandaşlarımızı doğrudan etkiliyor. Dinlediğimiz şikayetlerin büyük bölümü bu yönde. Bizler de, Gemlik Belediyesi olarak yeni istihdam imkanları ve yerel ekonomisinin canlanması adına girişimlerde bulunacağız. KHK söylemi sonrasında, henüz dolar artışı ile başlayan kriz yaşanmadan Gemlik ekonomik daralmanın merkezi olmuştu. Bizler inşaat sektörünü yerinde dönüşümle canlandırarak ekonomiye de katkı sağlamayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017