KUMLA SERTASLAN’I BAĞRINA BASTI

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Küçük Kumla köyünü ziyaret etti. Ziyarette kendini karşılayan çok sayıda Kumla’lıya teşekkür ederek, “Kumlalılara teşekkür ediyorum. Bu sevgiye layık olmak için çalışacağız” dedi

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan, Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Gemlik İlçe Başkanı Cemil Acar, Kadın ve Gençlik kolları ve çok sayıda partiliyle Kumla’ya çıkarma yaptı. Kumlalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan Sertaslan çiftçi belediye gibi birçok projesini anlattı.

“Beldelere temsilcilikler açmalıyız”

CHP Gemlik Belediye Başkan Adayı Mehmet Uğur Sertaslan konuşmasına beldelerin önemine değinerek başladı. Beldelerin artık mahalle haline geldiğini ifade eden Sertaslan, köylünün de bundan etkilendiğini en küçük işi için Gemlik’e gitmek zorunda kaldığını belirtken, “Bizler eski beldelere temsilcilikler açarak halkımızın bazı işlerini Gemlik’e kadar gelmesine gerek kalmadan çözeceğiz. Kumla, Umurbey ve Kurşunlu halkı yıllardan beridir mahrumiyet yaşıyor. Biz bu mağduriyetleri gidererek hizmeti vatandaşımızın ayağına götüreceğiz” dedi.

“Meclis listemizde tüm beldeler temsil ediliyor”

Beldelerin Gemlik Belediye Meclis’indeki önemine de değinen Sertaslan, “Beldelerimiz ile belediye meclisine birçok gündem maddesi geliyor. Bu yüzden belediye meclisinde beldelerin temsili bizler için çok önemli Belediye Meclis Üyesi Adaylarımıza bakarsanız Kurşunlu Eski Belediye Başkanı Bayram Demir’i, Kumla’dan Tefik Kaldırım’ı ve Umurbey’den de Mustafa Kaynatma’yı göreceksiniz. Bu liste bizim beldelere ne kadar önem verdiğimizi gösteriyor” diye konuştu.

“Kumla’nın sorunlarını biliyoruz”

Sertaslan yirmi yıldan beridir siyasetin içerisinde olduğunu ve bu tecrübeyle Kumla’nın sorunlarına hâkim olduklarını ifade ederken, “Yirmi yıllık bir siyasi tecrübem var. Belediye meclis üyelerine grup başkanlığı, İl Genel Meclis Üyeliği gibi birçok görevde bulundum. Biz beldelerimizin sorunlarına hâkimiz zeytine destekleme primi için imza kampanyası düzenleyerek Ankara’ya 11 bin imza götürdük. Çiftçi Belediye gibi projelerimizle beldelerimizi ayağa kaldıracağız” diyerek sözlerini tamamladı.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017