Bulut; Gemlik AVM Esnafın Olacak

Cumhur İttifakı Ak Parti Gemlik Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, Gemlik Merkezinde bulunan ve uzun zamandır rantabl anlamda kullanılmayan CİUS AVM ile alakalı açıklama yaptı. AVM’ye Belediye taşıma gibi niyetlerinin olmadığını ifade eden Belediye Başkan Adayı, AVM’nin revizyondan geçirilerek yeniden esnafa kazandırılacağını belirtti.

Avm içinde ve çevresinde de inceleme yapan Bulut’a Ak Parti Bursa Milletvekili Zafer Işık ve Ak Parti Gemlik İlçe Başkanı Yaşar İslam da eşlik etti.

DIŞA AÇIK BİR AVM OLACAK

Bulut açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ”Gemlik’in iyi bir vizyona ve iyi bir sunuma ihtiyacı var. İş hayatım boyunca, en iyi yaptığım iş de marka değerini yükseltmek ve elimizdeki imkanları da daha rantabl kullanmaktır. Gemlik Cius AVM, bu düzeniyle doğrudan esnafa ve alışverişe hitap etmiyor. Biz AVM’yi yeniden revize ederek dışa açacağız. Bu sadece de esnaf için kullanımı daha olumlu olacak. Gemlik’in gerçek anlamda alışveriş merkezini Gemlik Cius AVM içerisinde oluşturacağız.

BELEDİYE SADECE RUTİN HİZMET YAPMAZ

Bizler biliyoruz ki, yerli esnaf canlanırsa, Gemlik ekonomisi canlanır. Bu nedenle yeni oluşturacağımız AVM düzeninde önceliği Gemlik esnafına vereceğiz. Gemlik Belediyesi için de daha uygun bir yer yapmayı planlıyoruz. AVM projemizde de, tüm projelerimiz gibi önceliği Gemlik’e verdik. Gemlik’te yaşayan vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak gibi zorunluluğumuz var. Bizlerin düşüncesinde belediye, sadece rutin belediye hizmetlerini veren kurum değil, ilçesinde yaşayan vatandaşların her anlamda yanında olan kurumdur” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017