Bulut; Hizmet Yarışında Üst Lige Çıkacağız

Cumhur İttifakı Ak Parti Belediye Başkan Adayı Berkay Bulut, yerel idareler seçimleri turlarında Gemlik’in farklı bölgelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Bulut, bir yandan vizyon projelerini anlatırken, diğer yandan vatandaşların önerilerine ve taleplerine de cevap veriyor.

Ak Parti Belediyeciliğinin pek çok il ve ilçeyi bulunduğu konumdan daha üst seviyeye taşıdığına dikkat çeken Belediye Başkan Adayı Bulut; ”Gemlik’te bugüne kadar önemli hizmetler yapıldı. Bizler de hizmet bayrağını aldık. Bizim hedefimiz, Ak Parti Belediyelerinin hizmet yarışında Gemlik’i üst lige çıkarmaktır.

PROJELERİMİZ HER KESİMDEN DESTEK GÖRDÜ

Artık şehirler ve hizmetler yarışıyor. Bizlerin hazırladığı vizyon projelerle, Gemlik’in geleceği noktayı hayal etmek zor değil. Bizim çalışmalarımızla canlanan ekonomi, Gemlik’i daha yaşabilir, refah düzeyi yüksek, kazanan, üreten bir kent yapacaktır. İlçenin her bölgesindeki vatandaşlarımızın maddi problemleri bile bizlerin sorumluluklarındadır. Bu sorumluluk bilinci ile hareket etmeliyiz. 2019-2024 Projelerimiz, taraflı tarafsız her kesimden destek ve ilgi gördü. Gemlik’in her bölgesine yönelik çalışma yaptık. 1 Nisan sonrasında da, yorulmadan, yılmadan, Gemlik’i marka kent haline getirmek için çalışacağız” dedi.

Gemlik Manşet Gazetesi

Gemlik Manşet Gazetesi @2017